Dorohoi News Logo

Dan Șlincu, deputat PSD: „Interesele prioritare ale județului Botoșani nu se negociază”

poza plen Slincu

Deputatul social-democrat Dan Șlincu, a susținut ieri, în plenul reunit la dezbaterile Bugetului pentru 2021, mai multe amendamente pentru finanțarea celor trei obiective majore de infrastructură rutieră care veneau în sprijinul locuitorilor municipiului Dorohoi și a localităților limitrofe.

„Împreună cu colegii mei parlamentari de la PSD Botoșani am inițiat și am depus mai multe amendamente pentru continuarea și începerea mai multor investiții de interes local, care sunt așteptate de dorohoieni și de toți cei care se deplasează din municipiul Dorohoi spre Suceava. Este vorba de finanțarea studiului de fezabilitate pentru modernizarea DN29A, Dorohoi – Suceava, și reabilitarea podului de pe râul Siret, finalizarea documentației și începerea lucrărilor de construire a obiectivului de investiții: „Varianta de ocolire a municipiului Dorohoi - Centura Sud - Reabilitare DN29B - Centura Est și suplimentarea bugetului CNAIR pentru turnarea unui covor asfaltic pe DN29A, Dorohoi - Suceava de la km 3 și până la km 37+900”, a declarat Dan Șlincu.

Toate cele trei amendamente au fost respinse la vot de parlamentarii coaliției PNL-USR-PLUS-UDMR.

Deputatul PSD a anunțat că nu se va lăsa și va susține în continuare ca aceste trei obiective să fie finanțate și realizate în cel mai scurt timp posibil, astfel încât locuitorii municipiului Dorohoi și a localităților din jur să circule în condiții de siguranță pe drumurile de la nivel local.

„Interesele prioritare ale județului Botoșani nu se negociază. De aceea voi face tot ce ține de mine pentru a debloca toate investițiile de care botoșănenii au nevoie pentru modernizarea infrastructurii la nivel local”, a completat deputatul social-democrat botoșănean.

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web