Dorohoi News Logo

Organizaţia de Femei a Partidului România Mare, Filiala Dorohoi în plină ascensiune

PRM

În anul 2011 conducerea Organizaţiei de Femei a Partidului România Mare, Filiala municipiului Dorohoi va urmări creşterea calitativă dar şi cantitativă a numărului de membri ai acestei organizaţii. În acest sens vom încerca să atragem şi să convingem persoane tinere cu studii superioare că merită să ni se alăture ca împreună să încercăm schimbarea în bine a societăţii.
   Vom organiza o masă rotundă cu tema: „Ce reprezintă şi ce ar trebui să reprezinte Învăţământul şi Sănătatea pentru guvernanţi”.
Se va pune accent pe întocmirea listei pentru alegerile locale încercând ca femeile să ocupe poziţii cât mai importante pe această listă.
   Ne propunem deplasări la filialele comunale (Dersca, Lozna, Ibăneşti, George Enescu, Hudeşti, Broscăuţi, Văculeşti, Brăeşti şi Şendriceni) în vederea colaborării cu acestea.
   Totodată se va consolida legătura cu Organizaţia de Femei a Partidului România Mare, Filiala Botoşani şi vom încerca să dovedim că multe femei din organizaţia filialei municipiului Dorohoi pot face parte cu succes din conducerea filialei Botoşani. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro

 

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web