Dorohoi News Logo

Roxana Țurcanu va candida pentru funcția de prim-vicepreședinte ALDE, la nivel național

Roxana Turcanu_1

În cadrul Congresului Național al Partidului Alianța Democraților Liberali, ce se va desfășura pe data de 17 aprilie 2021, președintele Filialei ALDE Botoșani, Roxana Florentina Țurcanu, va candida pentru una  dintre cele patru funcții de prim-vicepreședinte la nivel national.

Echipa din care face parte președintele ALDE Botoșani la Congresul Național al partidului este condusă de Daniel Olteanu, cel care va candida pentru funcția de președinte al formațiunii politice. În contextul actual, creat de pandemia cu Covid-19, Congresul se va desfășura on-line, fiecare filială județeană a partidului ALDE va fi în transmisiune directă, în sistem on-line cu conducerea centrală de la București. Tot în format electronic va fi și votul exprimat de delegații prezenți la congres.

„Prin faptul că susținem pentru conducerea partidului pe colegul nostru de la Vaslui, pe domnul Daniel Olteanu, îmi exprim dorința unui nou proiect pentru ALDE, care să militeze și să lupte pentru o Românie care în această perioadă critică, are nevoie mai mult ca niciodată, de echilibru, de certitudine, de modernizare economică și conservare a tradiției culturale, de unitate.  Dar mai ales, obiectivul nostru principal  și comun îl reprezintă eliminarea decalajelor de dezvoltare între regiuni, în interiorul regiunilor și în interiorul comunităților. Și cel mai important, ne dorim crearea de oportunități la nivel național, regional și local,  pentru că doar așa mai putem de a eradica sărăcia, indiferent dacă e vorba de zona Moldovei, Valea Jiului sau un cartier din București”, a declarat Roxana Florentina Țurcanu, președintele ALDE Botoșani. 

Comunicat de presă - ALDE Botoșani

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web