Dorohoi News Logo

ALDE merge mai departe, iar OFLDE e locul în care femeile se pot afirma și sunt apreciate pentru valoarea lor

oflde

Discuții constructive și ateliere de comunicare cu participare numeroasă în cadrul Școlii de Vară a Organizației Femeilor Liberal Democrate (OFLDE), care s-a desfășurat în week-end, la Jupiter. 

Reunite în jurul crezului liberal "Prin noi înșine", membrele OFLDE și-au propus ca, prin ambiția, tenacitatea și propriile forțe, să contribuie la construcția noului ALDE și să îi convingă pe români că trebuie să-și recâștige spiritul liberal autentic. 

Paricipantele la Școala de vară OFLDE au lucrat împreună, pe parcursul a trei zile, la o serie de proiecte care pot antrena transformări de impact pentru societatea românească, în domenii precum economie, infrastructură și educație. 

De asemenea, membrele OFLDE au avut ocazia să-și dezvolte aptitudinile de comunicare politică și inter-personală, dar și să afle care sunt atributele necesare unui lider, pentru a-și crește astfel nivelul de reprezentare în viața politică și în funcții publice.

Prezent la atelierele Școlii de vară a Organizației Femeilor Liberal Democrate, alături de mai mulți lideri ALDE, președintele Daniel Olteanu s-a arătat impresionat de seriozitatea, implicarea și asumarea de care au dat dovadă colegele sale, pe care le-a asigurat de întreaga susținere în promovarea proiectelor OFLDE.

„Jos pălăria pentru colegele mele din OFLDE! Am fost în mijlocul lor și sunt plăcut surprins de modul în care s-au mobilizat și au lucrat împreună la câteva proiecte de interes național, pe care îmi doresc să le dezvoltăm în cadrul ALDE, prin OFLDE. E vorba despre domenii prioritare pentru România, pentru care ne-am propus să venim cu soluții atent structurate și care au la bază principii liberale de la care nu ne abatem, pentru că noi credem că putem construi "România Demnă" doar "PRIN NOI ÎNȘINE". Școala de vară e cea mai clară dovadă că, atunci când domnișoarele și doamnele își pun ceva în minte, rezultatul nu poate fi altfel decât excelent! Le felicit pe colege pentru organizare, pentru ambiție și determinare, le doresc să își păstreze aceste calități și le asigur că vor găsi în mine un partener în toate proiectele pe care și le asumă!”, a spus liderul ALDE, Daniel Olteanu. 

În cadrul întâlnirii de la Jupiter, femeile liberal democrate și-au desemnat noua structură de conducere, iar pentru funcția de președinte interimar a fost nominalizată Mihaela Hușanu. 

Comunicat de presă: Organizația Femeilor Liberal Democrate BOTOSANI

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web