Dorohoi News Logo

Gheorghe Flutur a fost prezent la Corni pentru lansarea candidatului PDL

CampanieCorni

Vicepresedintele PDL si presedintele Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, da asigurari botosanenilor ca in acest an vor incepe lucrarile la drumul dintre Botosani si Suceava. Prezent sambata la Corni la lansarea oficiala a campaniei electorale si a candidatului PDL la Primaria Corni, la alegerile din 13 februarie, Flutur a spus pentru botosaninews.

"Am dat drumul la investitia drumului Suceava- Botosani, investitie care anul acesta primeste peste 80 de milioane lei, pentru a largi acest drum, ca sa transformam zona Suceava, Botosani, Salcea, Dumbraveni intr-o zona industriala. Avem, foarte multa populatie aici. Aeroportul Salcea intr-un program de modernizare cu finantare internationala de 40 de milioane de euro si intentia noastra este sa aducem industrie, sa nu mai trimitem tinerii in Italia si Spania", a spus Flutur.

Liderul PDL le-a cerut locuitorilor din Corni sa il voteze pe candidatul PDL la Primarie, Dorel Dorneanu.

"Imi permit sa va dau prieteneste un sfat: sa va uitati la om, pentru ca el conteaza cel mai mult, dar sa va uitati si la oamenii care il inconjoara pe acest om si la ce usa o sa bata Dorneanu ca sa va ajute. Eu sunt ca pe aceasta scena or sa vina si multi, au mai fost si altii, si or sa va vorbesca frumos fiecare. Problema este sa vedem ce poate face, la cine intinde o mana, cit este de serios si cit este de credibil", a mai adaugat Flutur. (DorohoiNews.ro)
 

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web