Dorohoi News Logo

Duminică, Conservatorii de la municipiu şi-au ales liderul

alegeri PC

Aproape 150 de membri ai organizaţiai municipale a Partidului Conservator s-au prezentat la lucrările conferinţei municipale pentru a-şi alege liderul, precum şi Biroul Executiv. Unic candidat înscris, Gabriel Popovici a fost votat de 136 de membri de partid, şase voturi fiind declarate nule, iar două voturi fiind împotrivă. Acesta are 32 de ani şi este inginer de profesie. În conducerea organizaţiei municipale PC, Gabriel Popovici va fi ajutat de trei vicepreşedinţi. Este vorba despre Gica Sandu, Vasile Manole şi Mirel Rogalschi.
 „Doresc să mulţumesc conducerii partidului şi vin alături de ea cu dorinţa de a-mi duce mandatul la capăt prin pregătirea şi priceperea mea”, a spus noul preşedinte al organizaţiei municipale PC.
La rândul său, Paul Onişa, preşedintele interimar al organizaţiei judeţene PC Botoşani, a ţinut să precizeze, că din momentul în care a preluat filiala, a încercat să atragă cât mai mult oameni valoroşi în partid, atât din punct de vedere profesional cât şi uman, scrie BotosaniNews.ro.
„Nu numai că organizaţia PC se întăreşte, dar începem să avem structuri continue, solide a căror rezistenţă este dată de persoane tinere, foarte bine pregătite profesional. Acesta este şi rolul meu ca lider, să aduc oameni de valoare în partid. Începem să ne manifestăm deja ca un partid puternic”, a declarat Paul Onişa.
Pe 27 februarie, va avea loc conferinţa judeţeană pentru alegerea conducerii judeţene a PC şi a Biroului Executiv. (DorohoiNews.ro)
 

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web