Dorohoi News Logo

APEL LA SOLIDARITATE – OFSD Botosani

Logo OFSD

Organizaţia Naţională a Femeilor Social Democrate a înregistrat petiţia "În apărarea Statului de Drept", care poate fi accesată on-line pe sit-ul www.PetitieOnline.ro.
         În consecinţă chemam toate femeile din România la solidaritate, pentru Libertatea justiţiei, pentru apărarea Statului de drept, pentru împiedicarea abuzurilor făcute de regimul PD-L.
          Vânătoarea adversarilor puterii a luat amploare. Evenimentele petrecute la Piteşti, în ultimele zile, sunt un puternic semnal de alarmă că Democraţia e in pericol.
          Astăzi este lovită familia Preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, mâine poate fi lovită familia oricărui alt român care nu mai acceptă să fie minţit, să fie furat, să fie ameninţat.
         Veniţi alături de noi să semnaţi petiţia ”În apărarea Statului de Drept”.
Îi chemăm pe toţi oamenii care vor respectarea legii care vor democraţie şi dreptate să semneze această petiţie, să ceară respectarea legii, să ceară PDL să nu ne readucă în vremurile în care un partid decide cine este arestat, un partid şi şeful acestui partid decid soarta noastră a tuturor împotriva voinţei noastre.
Noi spunem DA justiţiei, DA legii, NU abuzurilor comise de PDL, NU intimidărilor provocate şi promovate de acest partid.

Dragi prieteni,
Dacă ati cunoscut nemijlocit cazuri de abuzuri săvârsite de autorităti,
Dacă ati fost victime,
Dacă ati constatat nemijlocit forme de coruptie,
Dacă incompetenta politică v-a adus prejudicii,
Semnati petitia accesind linkul de mai jos:
 www.PetitieOnline.ro. (DorohoiNews.ro)


Autor:  DorohoiNews.ro

 

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web