Dorohoi News Logo

Senatorul Câmpanu: A început campania electorală!

Liviu-Campanu

Senatorul Liviu Câmpanu, a facut cateva afirmatii pe blogul său, despre viitorul candidat din partea PD-L, pentru şefia Consiliului Judeţean.

Aşa cum bine ştiţi, până în prezent şi-au anunţat intenţia de a candida pentru preşedinţia Consiliului Judeţean reprezentanţi ai mai multor partide politice, dar şi independenţi.
   Nu ştiam însă nimic despre viitorul candidat din partea PD-L. Se auzea un zvon despre candidatura lui Achiţei pentru că ştiam cu toţii că Flutur şi cu Ţâbuleac „nu se mai iubesc”. Acum însă, sunt în măsură să vă spun cine va fi candidatul PD-L la preşedinţia Consiliului Judeţean. Este vorba despre nimeni altul decât … tam-taaaammm… doamnelor şi domnilor, actualul prefect Cristian Roman !!!! Altfel, nu se explică de ce de aproape 2 săptămâni domnul prefect a început o campanie de pupat mâini prin birourile primăriilor din judeţ. Nu exagerez când spun asta, iar scenariul este simplu – plimbat prin judeţ, pe banii contribuabililor, sub pretextul rezolvării unor probleme locale – ajuns la primărie – intrat în fiecare birou – salutat funcţionarii – glumind cu ei – după care luat mâinile doamnelor, ridicat sus la nivelul gurii domnului prefect si pupat prelung şi zgomotos. Cine nu crede să întrebe ! scrie pe blogul sau Senator Liviu Campanu. (DorohoiNews.ro)
 

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web