Dorohoi News Logo

Sâmbătă 5 februarie, ziua alianței PSD-PNL

Uniunea Social-Liberala Ziua Aliantei

Consiliul National al Partidului Social Democrat se va reuni, sambata, la Bucuresti, pentru a decide alianta cu PNL. Din partea Organizatiei Judetene a PSD Botosani vor participa 25 de delegati cu drept de vot. Mandatul acestora, primit din partea organizatiei, este de a sustine alianta cu PNL. La aceasta sedinta pe langa cei 25 de delegati au fost invitati si toti primarii PSD din judet.

Victor Ponta va propune Consiliului Naţional al PSD formarea unei platforme politice înregistrate din punct de vedere juridic.

“Voi propune ca alianţa să fie pe tremen mediu sau chiar termen lung, să aibă obiective care ţin de democraţie, de funcţionarea statului”, a spus liderul PSD.

El a susţinut că scopul acestei alianţe este oprirea “măsurilor antisociale şi antinaţionale ale acestei puteri” şi relansarea economiei.

“Oamenii ne mai cer să-i pedepsim pe cei care au încălcat legea, pe cei care i-au umilit în această perioadă”, a mai afirmat Ponta.

El a spus că este perfect conştient de problemele şi ideile deseori diferite din punct de vedere ideologic, dar a apreciat că între programele celor două partide nu este vorba despre o opoziţie, ci despre o completare, astfel că acestea pot să se combine.

Daca Consiliul National PSD va decide in favoarea constituirii aliantei, aceasta se  va numi Uniunea Social-Liberala. (DorohoiNews.ro)

Autor: DorohoiNews.ro

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web