Dorohoi News Logo

Liviu Câmpanu s-a afiliat Grupului Parlamentar PNL

liviu-campanu

Senatorul independent Liviu Câmpanu s-a afiliat Grupului Parlamentar PNL din Senatul României pentru a-şi ajuta colegii liberali să-şi păstreze funcţia de vicepreşedinte în Biroul Permanent al Senatului. Astfel şi-a justificat parlamentarul botoşănean decizia luată la începutul săptămânii, de a intra în Grupul Parlamentar PNL, fără însă vreo intenţie de a-şi depune şi adeziune la această formaţiune politică, scrie BotosaniNews.

„Am avut discuţii cu preşedinţii PC, Dan Voiculescu, şi PNL, Crin Antonescu, pentru că marea urgenţă era următoarea: faptul că PNL nu avea suficienţi senatori în Grupul Parlamentar de la Senat pentru a păstra funcţia de vicepreşedinte în Biroul Permanent al Senatului. Afilierea mea a dat posibilitatea ca Grupul Parlamentar PNL să-şi păstreze funcţia de vicepreşedinte câştigată prin repartiţia în urma algoritmului rezultat la alegeri. E un pas absolut logic pe care l-am făcut şi nu e supus vreunei presiuni de orgoliu. Ca membru al Grupului Parlamentar PNL, am putut să ajut colegii liberali să îşi păstreze funcţia, pentru că era important ca opoziţia PSD-PNL-PC să nu piardă majoritatea în Birou, asta deoarece UNPR a cerut post de conducere în Biroul Permanent”, a declarat senatorul Liviu Câmpanu.

Acesta susţine că a avut propuneri din partea liderilor PC şi PNL de a intra cu acte în regulă în formaţiunile pe care le conduc, însă Câmpanu a precizat că deocamdată nu vrea să se înregimenteze politic. (DorohoiNews.ro)
 

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web