Dorohoi News Logo

Liberalii botosaneni, obligati la Bucuresti sa desfaca intelegerea cu PD-L

Florin Turcanu

Liderii PSD si PNL din Botosani s-au intalnit, vineri dupa amiaza, la Bucuresti, pentru a discuta punerea in aplicare a protocolului dintre cele doua formatiuni politice. La intalnire a participat presedintele organizatiei judetene a PNL, Florin Turcanu, si Andrei Dolineaschi, presedintele executiv al PSD Botosani pe de o parte si Victor Ponta si Crin Antonescu pe de alta  parte, scrie botosaninews.ro
   La 30 de zile de la votare, protocolul incheiat intre cele doua formatiuni politice va trebui pus in aplicare si la nivelul judetului.
"Am discutat probleme de discutarea protocolului pe viitor, dupa ce va fi maine (simbata.nr.) votat. Maine, cand se voteaza la Bucuresti protocolul, in 30 de zile ne obliga si pe noi sa il punem in aplicare, iar in protocol scrie ", a precizat Florin Turcanu. Asta inseamna ca zilele lui Cristian Achitei pe functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean sunt numarate.  
   Florin Turcanu sustine ca in protocol nu s-au impartit inca consiliile judetene pe formatiuni politice.
Unul dintre cele mai interesante puncte ale protocolului dintre PSD şi ACD este reprezentat de modalitatea desemnării candidaţilor. Conform documentului, sondajele vor fi cele în baza cărora se vor alege nominal candidaţii propuşi la alegerile locale si parlamentare. (DorohoiNews.ro)
 

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web