Dorohoi News Logo

PSD Botoșani: „La mulți ani Drapelului României!”

PSD_01

Constituția României, în articolul 12, consacră ca simbol național Drapelul României, care este sărbătorit în fiecare an la data de 26 iunie. Pornind de la acest text constituțional, social-democrații botoșăneni desfășoară anual acțiuni menite să promoveze tricolorul la nivelul județului Botoșani.

Anul acesta, împreună cu micii românași din Vlăsinești, social-democrații au realizat o coregrafie tricoloră, roșu, galben și albatru fiind singurul cod de culori care îi face să vibreze pe toți cei care gândesc și simt românește.

Totodată, pornind de la Sediul PSD - pe care este arborat un drapel de mari dimensiuni - tinerii social-democrați au distribuit în zona centrală a municipiului Botoșani, peste 500 de stegulețe, însoțite și de scurte descrieri privind semnificația culorilor drapelului României. 

„Cinstind drapelul, ne cinstim istoria, cultura și tradițiile care ne definesc ca popor. Tricolorul este unicul martor al marilor evenimente românești, pe pânza sa fiind țesută individualitatea și suveranitatea țării noastre. Tricolorul ne aduce mai aproape unul de celălalt, ne inspiră și ne încântă privirile. Încurajăm pe toți botoșănenii să afișeze și să arboreze drapelul în casele lor. Sub acest steag, oriunde ne-am afla, toți românii suntem unul!", a fost mesajul PSD Botoșani 

La mulți ani, TRICOLOR! 
La mulți ani, ROMÂNIA!

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web