Dorohoi News Logo

„Atelierele Verii” organizate de PSD Botoșani au debutat în comuna Dersca - FOTO

Atelierele verii_01

PSD Botoșani a lansat un proiect dedicat copiilor din mediul rural, menit să le ofere acestora nu doar experiențe noi și distracție, ci și posibilitatea de autocunoaștere și creșterea încrederii în sine.

Punctele de lucru din cadrul Proiectului „Atelierele verii” cuprind activități diverse, de la jocuri sportive, individuale sau în echipă, la chimie interactivă, sau de la exerciții de control și autocontrol, la provocarea imaginației.

„Sâmbătă am petrecut câteva ore cu copiii din Dersca, în cadrul celor opt ateliere pe care PSD Botoșani le-a pregătit împreună cu echipa primarului Mihai Cazacu. Ideea acestui proiect a apărut ca urmare a dorinței noastre de a aduce bucuria vacanței de vară în sufletele copiilor din mediul rural, iar pe lângă distracție, vrem să le oferim și câteva experiențe care le vor folosi copiilor în dezvoltarea lor”, a declarat deputatul Alexandra Huțu.

Activitățile pregătite de social-democrații botoșăneni au cuprins întreceri sportive, ateliere de desen, tir cu arcul, pictură pe față, chimie interactivă, jocuri de grup și un atelier de baloane de săpun, activități care i-au captivat pe cei mici. Toate acestea au fost posibile cu sprijinul voluntarilor social-democrați, printre aceștia regăsindu-se parlamentari, subprefecți, consilieri județeni, consilieri locali, dar și membri ai organizațiilor de femei și tineret.

„Împreună cu mai mulți colegi din PSD Botoșani și cu primarul Mihai Cazacu, am organizat la sfârșitul săptămânii trecute, un program de activități distractiv-educative destinat copiilor. Ne bucură faptul că au fost prezenți foarte mulți copii și sunt sigur că s-au simțit foarte bine alături de noi. Transmit toate aprecierile și felicitările, atât domnului primar Mihai Cazacu, cât și consilierilor locali și colegilor mei din PSD care au fost voluntari în acest proiect”, a completat deputatul Dan Șlincu.

În perioada următoare, „Atelierele verii”  vor ajunge și în alte localități, pentru că zilele de vară pentru copii trebuie să fie pline de culoare, muzică, jocuri, veselie și prietenie.

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web