Dorohoi News Logo

Senatorul Gheorghe Marcu a fost ales chestor al Senatului României

Senator Marcu

Senatorul Gheorghe Marcu , președintele Organizației Județene PSD a fost ales chestor al Senatului Romaniei în cadrul Biroului Permanent. Această componență a fost stabilită în urma negocierilor avute de catre grupurile parlamentare Senatorul Marcu a fost propus de către conducerea partidului Social Democrat și a fost validat de către plenul Senatului astăzi 7 ianuarie.

“Îl felicit pe domnul Marcu pentru poziția importantă pe care a obținut-o și după părerea mea este una dintre cele mai importante care poate fi obțimută de un parlamentar în opoziție. Îi doresc mult succes în continuare si suntem mandrii ca un parlamentar botoșănean a ajuns să ocupe o funcție așa importantă”, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, Deputatul Andrei Dolineaschi.

Această funcție reprezintă  cea mai importantă poziție pe care o poate obține un parlamentar aflat în opoziție, dupa cea de vicepreședinte a Camerei Deputatilor și Senatului, chestorul este cel mai important având în vedere că președintele la camere este deja ales.

“Gestul conducerii centrale a Partidului Social Democrat, cât și al grupului parlamentar PSD, de a mă susține și vota pentru funcția de chestor al Senatului este o onoare pentru mine. Cred că activitatea depusă de mine, atât în comisia de specialitate cât și în plenul Senatului i-a determinat pe colegii mei să mă promoveze în conducerea Senatului României. Este o onoare dar și o obligație în plus pentru mine. Îndraznesc să cred că mulți botoșăneni sunt mândri că un reprezentant al județului lor, este apreciat la București și va ocupa o funcție în Senatul României”, a declarat pentru Dorohoi News, președintele Partidului Social Democrat, senator Gheorghe Marcu.
 

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web