Dorohoi News Logo

Sorin Alin Clim despre alianta USL : “Romanii meritau acest lucru”

Sorin Alin Clim

Liderul Organizatiei PNL Dorohoi, viceprimarul Sorin Alin Clim,  s-a aratat incantat de formarea noii aliante Uniunea Social-Democrata (USL) spunand: “romanii meritau acest lucru”.

Organizatia PNL Dorohoi a avut incepand cu anul 2008 o intelegere cu Organizatia PSD Dorohoi care s-a concretizat prin sustinerea candidaturii lui Dorin Alexandrescu pentru functia de primar cat si sustinerea lui Sorin Alin Clim pentru functia de viceprimar al Municipiului Dorohoi.

“A fost o colaborare buna din 2008 pana in prezent si speram  ca vom avea si in continuare o colaborare mult mai fructuoasa, tinand cont de alianta nou formata intre PSD-PNL-PC, Uniunea Social-Democrata. Pentru mine si domnul primar Alexandrescu cat si pentru colegii nostrii de partid, nu cred ca a trebuit sa fie un act scris pentru a ne putea desfasura activitatea si pentru a face ceva bun in Municipiul Dorohoi. Doar o strangere de mana pentru noi a fost mai mult decat o simpla semnatura pusa pe un act, fiind si el istoric”, a declarat pentru Dorohoi News, presedintele Organizatiei PNL Dorohoi, Sorin Alin Clim. (DorohoiNews.ro)


Autor: DorohoiNews.ro

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web