Dorohoi News Logo

Andrei Dolineaschi: PSD si PNL urmeaza sa semneze un protocol la nivel judetean

dolineaschiandrei

Presedintele executiv al PSD Botosani, Andrei Dolineaschi, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca PSD si PNL trebuie sa se intilneasca si sa semneze un procotol la nivel judetean. El a subliniat ca acest lucru trebuie facut, in contextul in care protocolul de functionare a Uniunii Social Liberale interzice orice colaborare a celor doua formatiuni politice cu PDL, la nivelul administratiei locale, scrie botosaninews.

"Au fost discutii privind situatia de la Botosani. Urmeaza ca cele doua partide- PSD si PNL- prin cei doi presedinti, sa ne intilnim si sa ne incadram in limitele de termen prevazute de protocolul semnat la nivel national. Intilnirea trebuie sa puna la punct doua lucruri: sa negocieze si sa semneze protocolul la nivel judetean si sa stabilim agenda politica comuna la nivel judetean. Sper ca aceasta alianta la nivel judetean sa reprezinte o solutie pentru cetatenii judetului Botosani", a spus Dolineaschi.

El avertizeaza ca, in cazul liderul PNL, Florin Turcanu, nu va accepta aplicarea protocolului, PSD va apela la Comisia de arbitraj care functioneaza la nivel central.
Presedintele executiv al PSD sustine ca "USL nu este o constructie care sa isi arate puterea la alegerile locale sau parlamentare din 2012".

"USL se prezinta in fata electoratului roman ca o solutie din momentul infiintarii acesteia.  Speram ca USL sa poata darima Guvernul Boc cit mai repede posibil, deoarece orice zi care trece cu Boc si clica PDL-ista aflata la putere reprezinta un adevarat pericol pentru interesul romanilor si interesul national", a mai precizat Dolineaschi.

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web