Dorohoi News Logo

Ani de muncă și dedicare în spatele consilierilor locali ibăneșteni!

N SLUJBA COMUNEI (1)

Pentru noi este o onoare că acești oameni gospodari, respectați în comunitatea noastră au fost mulți ani în slujba cetățeanului.

Singurul nostru scop este bunăstarea comunității. În toți anii am fost alături de ibăneșteni în orice circumstanțe. Nu a fost ușor  să  materializăm proiectele propuse, a fost vorba de o luptă continuă, de implicare, efort și devotament  pentru  comunitate. Dovadă clară sunt proiectele realizate în toți acești ani.

Una din principalele atribuții ale consilierilor locali este elaborarea și adoptarea deciziilor locale. Mai exact, Consiliul Local are autoritatea de a vota decizii și legi locale care reglementează aspecte precum dezvoltarea rurală, planificarea teritorială, bugetarea locală și impozitele. În toți acești ani, dumneavoastră ați monitorizat activitățile administrației locale, asigurându-vă că resursele publice sunt gestionate eficient, corect și transparent. De asemenea, dumneavoastră serviți drept punți de legătură între comunitate și administrația publică locală.

Dezvoltarea comunității este, de asemenea, una dintre principalele atribuții ale consiliului local. Acesta contribuie la dezvoltarea comunității prin promovarea inițiativelor de dezvoltare economică și socială la nivel local.

Mulțumim Consilierilor Locali: Aciobăniței Mihai, Alboiu Victor, Crudu Viorel, Culiceanu Georgeta, Filip Gheorghiță, Grigoraș Ovidiu, Ibănescu Petrea, Lavric Săvel, Olariu Costel, Păvăleanu Dinu, Șlincu Aurel, Vitcu Octav pentru întreaga activitate desfășurată. 

Au fost mulți ani de muncă în comuna noastră și vă mulțumesc pentru contribuția activă din această perioadă. Marile proiecte au avut susținerea dumneavoastră, iar pentru acest fapt se bucură întreaga comunitate! Mulțumesc încă o dată, în numele întregii comune! Dumneavoastră ați pus bazele dezvoltării comunității ibăneștene!

În continuare, creăm o echipă decisă, implicată, fermă, tânără și devotată ibăneștenilor. Suntem hotărâţi ca în demersul nostru, să dăm dovadă, ca şi până acum, de echilibru, bune intenții, spirit de conlucrare și de unitate.

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web