Dorohoi News Logo

Turcanu s-a inteles cu PDL sa pastreze alianta la nivel judetean pana in 2012

Turcanu

Liderul PNL, Florin Turcanu, sustine ca alianta cu PDL, incheiata la nivel judetean, ar trebui sa ramina valabila pina in 2012. In ciuda protocolului dintre PSD si PNL, liderul liberal continua sa isi manifeste inclinatia fata de PDL.

"A fost o intelegre punctual si corecta. Nu poti sa faci o intelegere pe o anumita perioada de timp. Eu le-am spus foarte clar ca daca nu depinde de vointa mea, aceasta intelegere ramane pina in 2012. Avind in vedere ca nu a depis de vointa mea, pentru ca nu am stabilit eu strategia la nivel national, nu am facut eu discutiile pentru aceasta uniune, nu depinde de vointa mea si o vom lua ca atare", a spus Turcanu.
De altfel, el le arata celor de la PSD lipsa de disponibilitate pentru dialog.

"Comisia care va lucra impreuna cu comisia PSD vor urmari protocolul, pasii de urmat in viitor impreuna. Imi pare rau pentru domnii de la PSD dar prioritatile nu le stabilim noi, dupa cum dorim noi. In protocol spune sa discutam de primari, viceprimari, nu scrie de bugete. Mai mult decat atit, legea nu permite modificarea bugetului a trecut termenul in care bugetul putea fi modificat", a mai spus liderul liberal. (DorohoiNews.ro)

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web