Dorohoi News Logo

Dumitriu Alexandru: „Am votat cu gândul ca Dorohoiul să primească ceea ce merită”

Dumitriu_06

Candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Dorohoi, Dumitriu Alexandru, a votat, duminică, 9 iunie 2024, la secția amenajată în cadrul Școlii Gimnaziale „A.I. Cuza” Dorohoi alături de soția sa.

„Vreau să le mulțumesc tuturor dorohoienilor care s-au prezentat până acum la vot și îi rog din suflet pe cei care încă nu au venit sau nu sunt deciși, să vină cât mai mulți la vot pentru că astfel vom ști sigur că rezultatul va reflecta voința poporului. Vreau să mulțumesc familiei care m-a susținut, în toate aceste luni care au fost solicitante, vreau să mulțumesc echipei frumoase care s-a închegat în jurul meu și vreau să le promit că acesta este doar începutul, cu siguranță vom face lucruri frumoase pentru Dorohoi. Am votat cu gândul ca Dorohoiul să primească ceea ce merită, să fie alocat unor mâini bune care să aibă grijă de toți oamenii și de prosperitatea orașului.”, a declarat Dumitriu Alexandru, la ieșirea de la urne.

El a fost însoțit și de candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean Botoșani, Valeriu Iftime.

„Este mijlocul zilei votului și am venit să îl însoțesc pe Alex. Cred foarte mult în el ca om și ca energie pentru viitorul Dorohoiului. Poate că tipul acesta de politică pe care vrem să o facem ne ajută să nu mai fim la coada clasamentului în România. Cred în schimbare, în tinerețea și în energia lui.”, a declarat Ifrime Valeriu.

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web