Dorohoi News Logo

Liderul PSD Botosani, Gheorghe Marcu atacat dur de Cristian Achitei

Achitei-Cristian

Democrat-liberalul Cristian Achitei l-a atacat dur pe liderul PSD Botosani, Gheorghe Marcu, dar si partidul acestuia, in sedinta de alegeri a femeilor PD-L la municipiu. Acesta a precizat ca senatorul Gheorghe Marcu nu are la ora actuala alta preocupare decat sa il schimbe din functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean, scrie botosaninews.

"In anul electoral de gratie 2012 cei de la PSD vor spune din nou ca la Corni, asa cum spunea un mare senator in viata, Marcu: a precizat Achitei.

Acesta a declarat ca PSD nu are cum sa castige alegerile viitoare si ca singurul obiectiv al social-democratilor este : "Cum sa ma schimbe pe mine de la Consilul Judetean. Alta treaba nu mai au in judetul acesta. Nu-i mai intereseaza proiectele cu deseurile si faptul ca in municipiul Botosani vom avea o problema in 2012, pentru ca rampa de gunoi a municipiului trebuie inchisa, iar intre timp trebuie realizat proiectul de la Stauceni, nu-i mai intereseaza proiectul de alimentare cu apa, canalizare de 100 milioane euro. Nu. Ei atita stiu: cum sa-l dam jos pe domnul Cristi Achitei de la vicepresedintia CJ. Eu le doresc succes. Eu nu sunt legat de scaun, dar nici nu plec de acolo", a mai spus Achitei.
 

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web