Dorohoi News Logo

Lucian Trufin: „Mergeți la vot! Alegeți înțelept, alegeți continuarea dezvoltării județului nostru!” - FOTO

PSD (1)

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, Lucian Trufin, a votat, duminică, 9 iunie 2024, la secția amenajată în cadrul Școlii Gimnaziale din Vlăsinești. El a fost însoțit și de echipa PSD Botoșani.

„Astăzi mi-am reînnoit angajamentul față de întregul județ Botoșani, alegând cei mai experimentați profesioniști din administrația publică. Am ales continuarea investițiilor demarate și accelerarea ritmului de dezvoltare, votând echipa cu cea mai înaltă expertiză și capacitate de implementare a proiectelor dorite de cetățeni.

A fost o decizie ușoară, pentru că am ales și cu inima, și cu mintea. Cunosc nevoile comunității locale și pe cele ale județului Botoșani, cunosc oamenii pe deplin motivați și competenți să răspundă așteptărilor, ba chiar să le depășească. Mai presus de toate, cunosc voința de fier a profesioniștilor pe care îi susțin și sunt convins că următorii patru ani vor aduce un plus major de bunăstare pentru toți botoșănenii.

Mergeți la vot! Alegeți înțelept, alegeți continuarea dezvoltării județului nostru!”, a declarat Lucian Trufin, la ieșirea de la urne.

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web