Dorohoi News Logo

Ponta şi Dragnea concediază pe bandă rulantă

Ponta_Dragnea

Se face curăţenie în sediile PSD din Kiseleff şi Ion Ionescu de la Brad. Nu este vorba de curăţenia de primăvăra, ci de "curăţirea" angajaţilor. Potrivit unor surse din partid, citate de Puterea, în cele două sedii urmează să mai rămână maxim 15-20 de angajaţi.
Restructurările anunţate în Kiseleff de Victor Ponta şi Liviu Dragnea au creat panică printre angajaţii PSD. Cei mai vulnerabili sunt cei care au lucrat şi în timpul mandatului lui Mircea Geoană, ei fiind primii care vor trebui să-şi facă bagajele şi să-şi caute un alt loc de muncă.

Cu toate acestea, vizaţi sunt şi angajaţi cu state vechi în Kiseleff. Astfel, printre cei care urmează să fie concediaţi se numără angajaţi de la Departamentele strategie şi organizare, dar şi contabilul partidului, considerat vinovat pentru datoriile istorice făcute în vremea lui Mircea Geoană.

Cei anunţaţi deja de disponibilizare au preaviz până pe 10 martie. Motivul invocat de conducerea partidului ţine de bugetul de austeritate care trebuie respectat. continuare articol]

Sursa: Realitatea
politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web