Dorohoi News Logo

Senatorul Liviu Câmpanu : Spitalul Darabani nu va mai deveni cămin de bătrâni

Liviu Campanu

Ca urmare a demersurilor făcute de d-l senator Liviu Câmpanu şi în urma discuţiilor avute astăzi, 15 martie 2011, cu d-l secretar de Stat Cristian Iremie la sediul Ministerului Sănătăţii, şi cu d-l secretar de Stat Valentin Mocanu de la Ministerul Muncii, spitalul din Darabani nu va fi transformat în cămin de bătrâni, ci va putea funcţiona în continuare, ca secţie exterioară a Spitalului Municipal Dorohoi.

Pentru aceasta însă, este nevoie ca ambele consilii locale – de la Darabani şi cel de la Dorohoi, să adopte câte o hotărâre de Consiliu Local care să-şi dea acordul pentru această transformare.
Sunt convins că aceste hotărâri de consilii locale vor fi aprobate pentru că sunt în avantajul ambelor localităţi: Dorohoiul îşi va mări veniturile din servicii medicale, iar Darabaniul va păstra activitatea spitalicească la nivelul oraşului.

Îmi permit să mulţumesc anticipat primarului municipiului Dorohoi şi consilierilor locali din Dorohoi pentru susţinerea demersului nostru. Această realizare arată, o dată în plus, că acolo unde este responsabilitate faţă de necesităţile cetăţenilor, problemele pot fi rezolvate, indiferent de culoarea politică: astfel un senator independent, membru UNPR, împreună cu un primar PSD, un primar PNL şi consilieri locali din toate formaţiunile politice, au găsit modalitatea de comunicare şi sensibilizare a actualei puteri, pentru realizarea unei pobleme punctuale, de o deosebită importanţă pentru dărăbăneni dar şi pentru locuitorii comunelor învecinate. (DorohoiNews.ro)
 

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web