Dorohoi News Logo

Concurs de pictură pentru copii, organizat de PSD

tereza nica

Organizaţia de femei a PSD Botoşani va organiza, cu prilejul Zilei Copilului, un concurs de pictură pentru copii, a anunţat Tereza Nica, presedintele femeilor social democrate din municipiu. Lucrările de pictură cu tema “Oraşul meu” pot fi depuse, până pe 27 mai, la sediul PSD Botoşani, ele urmând a fi apreciate de un juriu format din şapte persoane.

“Avand in vedere faptul ca ziua copilului este un prilej de a sarbatori copilaria, de a oferi sprijin copiilor, de a inspira comunitatea si familia noastra, de a aprecia si iubi copiii si de ce nu, de a-i pregati pentru un viitor sanatos, fericit si plin de succese, impreuna cu Biroul Municipal al Organizatiei de femei m-am gandit sa premiez pe cei mai talentati copii-artistii plastici de maine si eu stiu , poate descoperim un viitor Luchian sau Grigorescu“, a afirmat Nica.

Cele mai bune lucrări vor fi premiate. Astfel, se vor oferi diplome si premii constand in articole pentru desen, dulciuri si fructe pe cele doua sectiuni: copii prescolari si copii din ciclul primar. (DorohoiNews.ro)

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web