Dorohoi News Logo

Omul de afaceri Ana Manuela Zarug, preşedinte la UNPR Botoşani

Ana-Manuela-Zarug

Omul de afaceri Ana Manuela Zarug va conduce organizaţia municipală Botoşani a Uniunii Naţionale pentru Progresul României (UNPR). Conducerea centrală a partidului a luat decizia numiii directorului de la societatea comercială Serconf în funcţia de preşedinte interimar, până la organizarea alegerilor.

Ana Manuela Zarug, care a intrat în acest partid după implicarea în conducerea acestuia a lui Constantin Conţac,  recunoaşte că are informaţii legate de decizia structurilor centrale ale UNPR, însă spune că, deocamdată, nu a primit nimic cert. În plus, ea nu este convinsă că va candida pentru preşedinţia viitoare a partidului, la alegerile programate a avea loc în acest an.

Eu am avut o astfel de discuţie, dar nu am nicio decizie. Când voi primi decizia, voi decide ce voi face. Nu ştiu dacă mă interesează să am şi pe viitor o astfel de funcţie, pentru că eu nu vreau să fiu nici măcar consilier local“, a declarat, pentru BotosaniNews, Ana Manuela Zarug.

Omul de afaceri susţine că politica presupune foarte mult efort şi foarte mult timp. Ana Manuela Zarug a demisionat din PSD în 2009, după suspendarea din funcţia de preşedinte a lui Constantin Conţac. (DorohoiNews.ro)

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web