Dorohoi News Logo

Revenire în forță a liderului PRM Dorohoi

Ioan Muha PRM

După o scurtă perioadă de odihnă, impusă din motive medicale, preşedintele Organizaţiei PRM, domnul IOAN MUHA, s-a întors pe scena politică locală din data de 27 mai 2011.

La iniţiativa sa, membrii  PARTIDULUI ROMÂNIA MARE organizează , în ziua de sâmbătă 25 iunie 2011, orele 11,00, o masă rotundă cu tema ”AGRICULTURA ŞI ZOOTEHNIA POATE SALVA ROMÂNIA”.

Scopul unei asemenea acţiuni este acela de a atrage atenţia factorilor de decizie de la nivel judeţean şi central că principalele surse de venit din ţara noastră au fost distruse  şi trebuie refăcute imediat .

Dezbaterea se va desfăşura în sala de pe str.Sorin Dumitraş (fostă Constructorul ) nr. 2 E, Dorohoi, locaţie situată lângă blocul de garsoniere.

Sunt invitaţi parlamentari din judeţul Botoşani, specialişti, funcţionari publici cu atribuţii în atragerea de fonduri europene şi simpatizanţi ai Partidului România Mare.

Concluziile rezultate în urma discuţiilor vor fi cuprinse într-un document final ce va fi înaintat la Prefectura Botoşani şi Guvernului  României. (DorohoiNews.ro)

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web