Dorohoi News Logo

La un an de la inundaţii, deputatul Dolineaschi îi asigură pe sinistraţi că va continua să îi sprijine

Andrei Dolineaschi_ Ponta_PSD

La un an de la indundaţiile din judeţul Botoşani, deputatul PSD Andrei Dolineaschi transmite un mesaj de încurajare şi sprijin pentru sinistraţii afectaţi de viituri. „Am trecut prin multe dificultăţi împreună şi cred că ceea ce a fost cel mai greu şi mai urgent a fost rezolvat. Dar mai este încă mult de făcut pentru ca viaţa acestor oameni să îşi reia cursul în condiţiile anterioare inundaţiilor. Îi asigur însă pe cei afectaţi că voi continua să le ofer sprijinul meu”, a spus Dolineaschi.

Deputatul nu a dorit să prezinte un bilanţ al ajutoarelor acordate în ultimul an, considerând că această evaluare trebuie să o facă fiecare familie de sinistraţi în parte. „Eu nu pot să spun decât că am făcut tot ce mi-a stat în putinţă. Dar nu sunt în măsură să spun dacă a fost mult sau puţin. Asta rămâne să judece fiecare. Ce pot spune însă e că mi-aş fi dorit să pot face mai mult până acum şi sper din tot sufletul să pot face mai mult în perioada următoare”, a declarat parlamentarul.

În plan personal, deputatul PSD a fost cel mai încântat de grădiniţa de vară pe care a organizat-o, în colaborare cu Primăria Dorohoi, pentru copiii familiilor sinistrate. „În acele zile negre, bucuria copiilor care au venit la grădiniţa de vară ne-a încărcat cu speranţă şi încredere. Asta ne-a ajutat să trecem mai uşor peste această nenorocire”, a considerat Andrei Dolineaschi.

Pe de altă parte, preşedintele executiv al PSD Botoşani a acuzat Guvernul că, la un an de la inundaţii, pregăteşte disponibilizarea salvatorilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. „Guvernul dă dovadă de un cinism ieşit din comun. Acum, la un an de la inundaţii, la Ministerul Administraţiei şi Internelor se fac liste negre cu salvatorii de la inundaţii care urmează să fie lăsaţi pe drumuri. Asta e răsplata? Eu sper totuşi să nu se atingă de ei!”, a afirmat deputatul PSD care a votat împotriva propunerii legislative prin care era vizată disponibilizarea angajaţilor din unităţile aflate în subordinea Ministerului Administraţiei şi Internelor. (DorohoiNews.ro)

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web