Dorohoi News Logo

Şansele USL puse la îndoială de ministrul muncii, Sebastian Lăzăroiu

Sebastian Lazaroiu

Într-un interviu acordat unui ziar naţional ministrul muncii, Sebastian Lăzăroiu dezvăluie motivele pentru care crede că proaspăta Uniune Social Liberală (USL) nu va rezista până în 2012, în plus politicianul este ferm convins că dincolo de toate eforturile sale, Crin Antonescu nu are nicio şansă la alegerile prezidenţiale de anul viitor.

Conform lui Lăzăroiu, USL nu este altceva decât un "gardian de nădejde al trecutului", care nu are perspective de stabilitate, în contextul în care politicienii tineri au început să îşi contureze o nouă viziune despre ceea ce trebuie făcut şi despre o abordare inedită şi necesară menită  să aducă partidelor din care fac parte o nouă direcţie.

 “În primul rând, cred că USL se va face pulbere până la viitoarele parlamentare. Povestea asta cu 50% plus unu pe care îl va obţine USL şi va guverna singur o cred vreo doi sau trei naivi de la Bucureşti. În teritoriu, cei de la PSD şi PNL, care fac de ani de zile campanii, râd când aud asta cu "luăm jumatate plus unu şi guvernăm singuri. Eu cred că înainte de alegerile parlamentare din 2012 se va crea deja o majoritate pentru continuarea modernizarii României în jurul PDL. Vor mai pleca şi de la PNL nemultumiţi de stilul autoritar şi greşelile strategice ale lui Antonescu, dar vor pleca si de la PSD cei care s-au saturat să le vândă Victor Ponta iluzii deşarte” , a declarat ministrul muncii, Sebastian Lăzăroiu. (DorohoiNews.ro, Adriana D.)


Autor: DorohoiNews.ro

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web