Dorohoi News Logo

Filiala PRM, Dorohoi şi-a ales liderul - VIDEO

Alegeri PRM Dorohoi01

Sâmbătă, 23 iulie începând cu ora 11:00 au avut loc alegeri  în cadrul filialei PRM, Dorohoi. S-a ales noua conducere însemnând noul preşedinte, membrii Consiliului de conducere şi delegaţii pentru Conferinţe. La sedinţa de alegeri au fost prezenţi 33 de membri deoarece din cauza spaţiului mic, nu au putut fi chemaţi toţi PRM-iştii din Dorohoi.

Un aspect destul de inovator desfăşurat în cadrul şedinţei a fost încercarea de a introduce votul telefonic, după modelul votului prin corespondenţă, întrucât 10 membri ai PRM, Dorohoi plecaţi în vacanţă sau aflaţi la serviciu nu au putut fi prezenţi la şedinţă, dar şi-au manifestat dorinţa de a vota deschis. Deşi iniţiativa a fost iniţial aprobată, procedura nu a mai fost pusă în practică pe motiv că s-ar putea naşte divergenţe.

Comisa de numărare a voturilor formată din Bianca Cristea,  Liviu Acatrinei şi Cosmin Aparaschivei  a colectat cele 33 bilete de vot, din care 3 nu au fost validate, după care s-a trecut la procedura de numărare spre a se desemna câştigătorul.

Dintre candidaţii pentru postul de preşedinte, respectiv Ioan Muha, Daniel Enachi şi Remus Huşovschi, câştigător a fost desemnat Ioan Muha cu 18 voturi, urmat de Daniel Enachi cu 7 voturi şi Remus Huşovschi care a obţinut 5 voturi.

La eveniment au mai fost prezenţi Făsniuc Stelică şi Apetrei Valerian, doi membri ai Biroului Executiv de la Botoşani, Bolea Maria, preşedintele Organizaţiei de Femei Botoşani şi primvicepreşedintele PRM Botoşani, Eugen Niţură.

Cu privire la rezultatul alegerilor, preşedintele Ioan Muha a declarat: ,,Mulţumesc colegilor mei, contracandidaţi pentru că au făcut ca aceste alegeri să fie corecte”. (DorohoiNews.ro, Adriana D.)




Autor: DorohoiNews.ro

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web