Dorohoi News Logo

Ciorbă de vită cu fasole verde

Ciorba-de-vacuta

Ingrediente:
500 g carne de vita taita cubulete
800 g fasole verde la conserva
2 cepe
4 morcovi
4 teline
2 pastarnac
Un sfert gulie
Delikat
200 g rosii conserva
Bors praf
Piper
Patrunjel

Mod de Preparare: Se fierbe carnea de vita la foc mic si se spumeaza, timp de 2 ore jumatate sau pana o gustati si este frageda. Se completeaza cu apa fierbinte, pana la 4 litri. Se adauga ceapa, morcovii, telina, gulia, pastarnacul, toate taiate marunt. Dupa ce dau in clocot se adauga fasolea verde si rosiile de la conserva. Se lasa 5 minute apoi se adauga bors, delikat si piper dupa gust. Se presara patrunjel dupa ce s-a stins aragazul.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web