Dorohoi News Logo

Cartofi la tava cu mustar Dijon

cartofii-in-tava

Ingrediente: 12 cartofi albi, mari, 12 lingurite mustar de Dijon, 12 catei de usturoi, rozmarin, un praf de sare, ulei de masline, piper verde.

Mod de preparare: Cartofii se aleg cu coaja subtire pentru ca se vor coace in coaja. Se spala bine si se taie apoi feliute sau bucati, dupa preferinta.
Se face un amestec omogen din mustarul de Dijon, sare, piper verde, ulei de masline, usturoi zdrobit si rozmarin maruntit.
Acest amestec se pune peste cartofi, amestecand bine iar apoi acestia se aseaza in tava de copt tapetata cu hartie de copt si foarte putin ulei de masline.
Se aseaza astfel incat sa nu se suprapuna feliile de cartof. Se coace la foc mediu timp de 40-45 de minute, pana se rumenesc.

Adina va doreste “Pofta Buna”
 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web