Dorohoi News Logo

Ciorbă de perișoare a la grec

ciorba-de-perisoare-a-la-grec

Ingrediente:
500 g carne tocata de pui
1 cescuta orez
3 morcovi
1 bucata telina
1 ceapa
1 ardei gras rosu
1 rosie decojita
2 cartofi taiati cubulete
300 g smantana
1 galbenus de ou
1 lingurita otet
marar verde
delikat sau sare dupa gust

Mod de Preparare: Din nou am vrut sa fie ciorba mai dietetica astfel ca nu am calit legumele. Ceapa tocata marunt, gogosarul cubulete se pun la fiert. In momentul in care incepe sa fiarba, se adauga morcovul ras, telina rasa si perisoarele. Cand e aproape gata se pun si cartofii taiati cubulete si rosia cubulete. Se adauga delikat sau sare dupa gust si mararul verde tocat, plut otetul. Noua nu ne plac ciorbele acre, astfel ca nu pun mai mult de o lingurita de otet, doar cat sa fie o idee mai acrisoara. Cand e gata, se adauga smantana amestecata cu galbenusul de ou.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web