Dorohoi News Logo

Castraveți umpluți cu ton, paste și legume

Castraveți umpluți cu ton

Ingrediente:
80 grame paste melcisori
200 grame conserva de ton scursa de ulei/suc propriu
1 morcov marime medie
1 tulpina de telina tocata marunt
80 grame maioneza
2 linguri suc de lamaie
3 castraveti lungi marime medie
Sare
Piper

Mod de Preparare: Fierbeti melcisorii conform instructiunilor de pe ambalaj, clatitii in apa rece, strecuratii si punetii intr-un castron. Adaugati tonul faramitat cu furculita. Curatati morcovul si dati-l pe razatoare, puneti-l in castronul cu ton si melcisori. Adaugati telina tocata marunt, maioneza, sucul de lamaie, sarea, piperul; amestecati bine ingredientele. Indepartati capetele castravetilor, taiatii pe jumatate in lungime si scobiti-le miezul, apoi umpletii cu compozitia de ton obtinut anterior. Castraveti umpluti cu ton, paste si legume se dau la frigider cel putin o ora inainte de a-i servi.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web