Dorohoi News Logo

Spaghetti cu chifteluțe

Spaghetti cu chifteluțe

Ingrediente:
400 g Spaghetti

Sos:
1 cutie 500g sos de rosii
1 ceapa
1 catel de usturoi
Delikat
sare, piper
busuioc.

Chiftelute:
500 g carne tocata amestec
1 ceapa
1 legatura patrunjel verde
3 linguri faina
1 ou
2 catei usturoi
delikat, sare si piper.

Mod de Preparare: Fierbem spaghetele in apa cu putina sare, apoi le clatim cu apa rece si le lasam la scurs. Intre timp, facem chiftelutele. Ceapa tocata marunt se caleste in putin ulei,apoi se amesteca bine cu celelalte ingrediente, cu usturoiul pisat si patrunjelul verde tocat marunt. Se formeaza chiftelutele si se prajesc in ulei incins. Pentru sos, procedam astfel: Calim ceapa tocata marunt impreuna cu usturoiul pisat, adaugam sosul de rosii si mai lasm 5-10 minute pe foc. Condimentam si adaugam chiftelutele in sos. Le lasam sa fiarba impreuna inca 5-10 minute. Servim spaghetele impreuna cu o portie de chiftelute cu sos.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web