Dorohoi News Logo

Mâncărică de mazăre cu pui

Mâncărică de mazăre cu pui

Ingrediente:
3-4 ciocanele de pui
1 cutie de mazare fiarta (eu am avut de la Bonduelle, foarte buna)
1 ceapa
1 lingura faina
1-2 linguri pasta de tomate
patrunjel tocat
1 morcov
1/2 lingurita boia de ardei
3 linguri ulei
2 cesti supa de pui

Mod de preparare: Ciocanelele de pui le dam cu sare si piper apoi prin faina. Intr-o tigaie punem uleiul la incins, adaugam copanelele si le prajim pe ambele parti, la foc moderat, pana prind culoare. Dupa ce s-au prajit bine adaugam ceapa tocata marunt si morcovul taiat rondele. Lasam la calit pana ce, ceapa devine translucida. Adaugam supa de pui, pasta de tomate si boiaua de ardei iute. Lasam sa fiarba 10 minute dupa care adaugam mazarea. Mazarea fiind fiarta nu trebuie decat sa mai dea 2-3 clocote. Potrivim de sare si dam deoparte. Adaugam patrunjel tocat. (se poate adauga, de preferat, marar tocat)

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web