Dorohoi News Logo

Salată Caesar reinventată

salata-caesar

Ingrediente:
O jumătate piept de pui
O salată obişnuită sau iceberg
4 linguri pline telemea de vacă răzuită
3 linguri pline de porumb dulce (din conservă)

Pentru sos:
4 linguri pline de iaurt slab
Zeama de la jumătate de lămâie
O lingură ulei de măsline sau floarea soarelui
O linguriță mărar uscat
O linguriță busuioc uscat
Sare si piper după gust
Puțin usturoi granulat

Pentru pieptul de pui:
O linguriță condimente pentru pui
O linguriță mărar uscat
Sare si piper după gust
O lingură de ulei de floarea soarelui
Puțin usturoi granulat

Mod de Preparare: Pieptul se bate cu ciocanul pentru şnițel. Se amestecă condimentele pentru pui între ele apoi se adaugă peste pieptul de pui. Se unge apoi cu ulei si se pune în tigaia încinsă tip gril. Se prăjeşte 5-4 minute pe fiecare parte. Între timp salata se rupe se spală si se pune într-un bol înalt. Puiul se taie bucăți şi se pune peste salată apoi telemeaua şi porumbul. Sosul se face amestecând bine bine toate incredientele pentru el într-un castronel. Sosul se pune peste salată şi se amestecă totul foarte bine.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web