Dorohoi News Logo

Ciorbă de dovlecei și aripi

Ciorbă de dovlecei și aripi

Ingrediente:
4 aripioare de pui
1 morcov
1 ceapa
1 dovlecel
o lingura de orez
2 rosii medii
un borcanel de iaurt
sare
zeama de lamaie pentru acrit
cateva fire de patrunjel
leustean.

Mod de Preparare: Se spala aripioarele, se taie extremitatea aceea subtire si se pun la fiert intr-un vas cu apa. Dupa ce a dat intr-un clocot, se arunca apa si se pune din nou apa curata peste aripioare si se da din nou la fiert. Morcovul si ceapa se curata, se spala si toaca la robot si se adauga impreuna cu orezul la supa si se pun la fiert la foc mare. Dupa 15 minute se curata si dovlecelul, se toaca cubuleteSe toaca marunt la robot cele doua rosii medii. Se adauga rosiile si dovlecelul la supa si se mai fierb 15 minute. Se adauga iaurtul, se mai da un clocot. Se spala verdeata si se toaca. Se adauga verdeata la ciorbita, se potriveste de sare si acreala (cu zeama de lamaie) si se opreste focul.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web