Dorohoi News Logo

Salată cu peşte afumat

salata-de-cartofi-cu-peste-afumat

Ingrediente: o bucată de peste afumat, cinci cartofi, 100 g măsline negre fără sâmburi, trei linguriţe de muştar, 150 g maioneză, o ceapă roşie, sare şi piper după gust.

Mod de preparare:
Batogul se taie în bucăţele, nu foarte mici, iar cartofii se pun la fiert cu tot cu coajă, în apă cu sare.  După ce s-au frăgezit, se curăţă şi se taie în cubuleţe. Ceapa se toacă, foarte mărunt. Se pun toate într-un castron, se potrivesc de sare şi de piper, apoi se adaugă măslinele tăiate mărunt, muştarul şi maioneza. Se amestecă, după care se modelează pe un platou dupa preferinta.

Adina va doreste Pofta Buna

 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web