Dorohoi News Logo

Cea mai bună și rapidă rețetă de ficăței

ficatei-de-pui

Ingrediente:
o tăviță ficăței
3 linguri ciuperci feliate
2 linguri untură gâscă sau unt
100 ml vin
o legătură pătrunjel
sare
piper

Mod de preparare: Se curăță foarte, foarte bine ficățeii, apoi se fierb 3-4 minute în apă clocotită, ca să-și lase gustul amar. Se scot apoi, setaie și se usucă în șervete de hârtie de bucătărie. Ciupercile se trec sub un jet de apă și se lasă apoi la scurs într-o strecurătoare. În untură se pun ficățeii la rumenit, se întorc și, după ce și-au schimbat culoarea, se adaugă ciupercile. Se toarnă vinul, se presară sare și piper și se lasă la fiert 10 minute cu capac. Se aduc la masă cu pătrunjel.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web