Dorohoi News Logo

Pandișpan pufos cu ananas

Pandișpan pufos cu ananas

Ingrediente:
5 oua
6 linguri de faina (nu rase dar nici cu varf)
4-5 linguri de zahar
putin unt pentru uns tava
2 plicuri de zahar vanilat
ananas din conserva (sau ce fruct preferati)
1 lingurita praf de copt
un varf de cutit de sare

Mod de Preparare: Bateti albusurile spuma tare cu zaharul vanilat si sarea. Adaugati zaharul si galbenusurile unul cate unul si mixati pana la omogenizare. Adaugati faina si mixati pana s-a incorporat si aceasta. Scurgeti ananasul de zeama si taiati bucati mici. Pastrati o bucata intreaga.
Ungeti tava cu unt si turnati compozitia. Incalziti cuptorul la 180°C Infigeti bucatile de ananas in compozitie. Dati tava la cuptor cateva minute pana face o crusta si apoi asezati si bucata intreaga in mijloc (daca doriti). Coaceti prajitura timp de 20-25 de minute. Pudrati cu zahar sau serviti ca atare.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web