Dorohoi News Logo

Perisoare cu sos de smantana

Perisoare-cu-smantana

Ingrediente: 400 g carne tocata din piept de pui, 1 cescuta orez, 20 g unt, 50 g smantana, 2 oua, 1 lingura faina, 200 ml lapte, sare, zeama de lamaie.

Mod de preparare: Albusurile se amesteca cu orezul si carnea si se modeleaza perisoare de marimea unei nuci, pe care le punem la fiert in apa clocotita timp de circa 30 minute. Pentru prepararea sosului se pune jumatate din cantitatea de lapte la fiert,se adauga faina desfacuta cu restul de lapte rece si se lasa sa fiarba timp de 15 minute. Peste lapte se adauga galbenusurile amestecate cu smantana, untul si perisoarele fierte. Dupa gust de poate picura zeama de lamaie.

Adina va doreste Pofta Buna
 

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web