Dorohoi News Logo

Ficăței de pui sote

Ficăței de pui sote

Ingrediente:
1/2 kg ficatei de pasare,
200 gr ceapa,
50 ml ulei / unt,
100 ml vin alb,
sare,
piper,
cateva fire de patrunjel verde.

Mod de Preparare: Ceapa o taiem marunt, se caleste in ulei sau unt, apoi adaugamficatei curatati de pielite; cei care sunt mai mari se taie in 2-3 bucati. Se acopera cu un capac si se inabusa 10 min. Intre timp, se amesteca ficateii cu o lingura de lemn ca sa nu se prinda de fundul tigai. Cand incepe sosul sa scada, se adauga vinul, patrunjelul taiat, sare, piper, dupa gust si se mai lasa la foc domol 20 min, pana ce scade sosul... Servim alaturi de cartofi natur sau cu orez, noi am servit cu cartofi noi fierti cu sare, piper si cativa stropi de ulei... pofta buna!

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web