Dorohoi News Logo

Ciorbă cu afumătură

Ciorbă cu afumătură

Ingrediente:
Oase de vita
Ceva afumatura, eu am pus coasta si slanina
1 ceapa zdravana
1 telina mica
1 albitura
1 ardei gras rosu
2 cartofi
1 legatura leustean
Cateva rosii

Mod de Preparare: Cartofii se taie cubulete, albitura si morcovul se dau prin razatoare iar celelate legumele se toaca marunt. Rosiile se paseaza si calim apoi pe rand legumele, mai intai ceapa, ardeiul, albitura si la final morcovul. Separat se punea carnea la fiert cu putina sare si se spumeaza. Adaugam zarzavatul calit si putin leustean. Spre sfarsit punem cartofii si apoi rosiile Acrim ciorba cu ce avem si punem restul de leustean. Acresc aceasta ciorba mai mult cu otet decat cu bors, imi place mai mult in combinatie cu afumatura. Servim cu ardei iute si ceapa.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web