Dorohoi News Logo

Salată de avocado cu țelină, morcovi și andive

Salata

Ingrediente:
oțet balsamic
ulei de măsline
sare
piper
jumătate de legatura de pătrunjel tocat mărunt
1 avocado copt
1 morcov mic și o țelină mică

Mod de preparare:
Se curăță de coaja avocado, se înlătură miezul și se taie în bucăți mici, cubulețe. Se stropește cu jumătate de suc de la o lămâie și se dă deoparte. Țelina și morcovul se curăță și se se toacă în cubulețe. Se spală o andivă și se înlătură, cu grijă, cateva frunze-3/4. Se combină într-un bol avocado, morcovul, țelina. Se adaugă pătrunjelul spălat și tocat mărunt. Se adaugă puțin ulei, sare, piper și oțet. Se amestecă cu delicatețe și se decorează cu andive.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web