Dorohoi News Logo

Ciorbă de pui a la grec

Ciorbă de pui a la grec

Ingrediente:
carne de pui
ceapa
morcov
telina
patrunjel verde
200 ml lapte
200 g smantana
3 galbenusuri
lamaie
3 linguri orez
sare, condimente

Mod de Preparare: Copanelele se pun la fiert in apa cu sare impreuna cu ceapa intreaga si o bucata de telina. Se lasa sa fiarba bine de tot, apoi carnea se scoate si se desface de pe os in bucatele mici;ceapa (si telina) se arunca. Carnea se pune inapoi in supa impreuna cu morcovul dat pe razatoare si orezul spalat. Se fierbe pana sunt fierte. Galbenusurile se desfac cu laptele si smantana si se toarna in oala data de pe flacara. Se acreste cu zeama de lamaie. Se pune in farfurie, se presara patrunjel verde tocat si se serveste cu pofta!

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web