Dorohoi News Logo

Păstrăv somonat la grătar

Păstrăv somonat la grătar

Ingrediente:
2 fileuri de pastrav somonat
ulei de masline
sare, piper

Mod de Preparare: Spalam rapid fileurile sub jet de apa rece dupa care le tamponam cu servetele absorbante pentru a indeparta excesul de apa. Le taiem in bucati portivite, saram piperam si le ungem foarte foarte bine cu ulei de masline.Incinem bine tigaia grill si incepem sa sa prajim fileurile 2-3 minute pe o parte si alte 2-3 minute pe cealalta parte. Dupa ce am terminat de prajit punem fileurile intr-un vas cu capac si le lasam sa se odihneasca 5 minute pentru a-si lasa sucurile. Punem fileurile pe platoul de servire, iar in sosul ramas adaugam putina zeama de lamaie, amestecam bine si turnam sosul peste peste. Servim cu lamie, iar garnitura in functie de preferintele fiecaruia.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web