Dorohoi News Logo

Legume gratinate cu șuncă și cașcaval

Legume gratinate

Ingrediente:
2 dovlecei
2 morcovi medii
2 cepe
un ardei gras
50 g smantana
2 oua
150 g sunca
200 g cascaval
o legatura patrunjel
2 linguri ulei masline
sare
piper

Mod de Preparare: Curatam si taiem lumele: cepele, dovleceii, morcovii rondele si ardeiul fasii. Intr-o tava, unsa cu uleiul de masline, asezam in straturi legumele astfel: primul strat de ceapa, al doilea de ardei, al treilea de morcovi si ultimul de dovlecei. Condimentam cu sare, piper, adaugam o jumatate cana apa si lasam la cuptor aproximativ 45 minute. Batem ouale, condimentam cu sare, piper si punem smantana. Amestecam bine. Adaugam compozitia peste legume impreuna cu sunca taiata bucatele si cascavalul ras. Mai lasam 10 minute la cuptor. Preparatul se serveste cu patrunjelul taitat marunt deasupra.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web