Dorohoi News Logo

Cașcaval pane

cascaval-pane

Ingrediente:
500 g cașcaval,
2 ouă,
1 lingură lapte,
100 g făină,
100 g pesmet,
100 g unt sau ulei.

Mod de Preparare: Alegem un cașcaval care să nu fie rotund, pentru a avem felii dreptunghiulare. Cașcavalul se taie în patru felii groase. Batem într-o farfurie adâncă cele 2 ouă cu o lingură lapte.
Se poate adăuga în ou și un praf de piper proaspăt măcinat. Se trece fiecare felie de cașcaval prin ou, făină, ou și iarăși făină. La sfârșit se trece prin ou și prin pesmet. Într-o tigaie topim jumătate din cantitatea de unt și prăjim 2 felii de cașcaval pe ambele părți pănă se rumenesc frumos. Focul trebuie să fie potrivit, ca să nu le ardem. Procedăm la fel și cu celelalte 2 felii de cașcaval. Servim imediat.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web