Dorohoi News Logo

Tartă cu ciocolată

Tartă cu ciocolată

Ingrediente:
1 blat de tarta
140 g unt fara sare
150 g ciocolata de menaj
8 lingurite pudra de cacao
un varf de lingurita de sare
4 oua
200 g zahar pudra
3 linguri cu smantana

Mod de Preparare: Pentru inceput puneti untul, ciocolata, pudra de cacao si sarea intr-un bol deasupra unei oale cu apa clocotita si lasati sa se topeasca incet, amestecand din cand in cand pana se amesteca toate ingredientele. Separat veti bate intr-un bol ouale si zaharul pudra pana cand compozitia va deveni pufoasa si cremoasa, apoi adaugati smantana si continuati sa bateti compozitia pana se amesteca toata bine apoi turnati amestecul de ciocolata topita si amestecati bine. Dupa ce aveti o compozitie omogena turnati umplutura in blatul de tarta si veti introduce tarta in cuptorul incalzit in prealabil. In timpul coacerii deasupra se va forma o crusta. Dupa aproximativ 40 de minute veti scoate tarta din cuptor si o veti lasa cel putin 30 de minute la racit inainte de a o servi. O felie de tarta alaturi de o linguitaa de frisca sau budinca va fi un desert delicios si cat se poate de rapid.

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web