Dorohoi News Logo

Ciulama de ciuperci cu mămăliguță

ciulama ciuperci

Ingrediente:
400 g ciuperci
200 g piept de pui
350 g smantana
o ceapa potrivita
2 linguri rase de faina
2 catei de usturoi
marar

Mod de Preparare: Incingem in tigaie 2-3 linguri de ulei, adaugam ceapa taiata marunt, amestecam pana devine translucida, apoi adaugam ciupercile (in cazul meu mai intai puiul, apoi ciupercile). Cand puiul arata asa, adaugat ciupercile lasam ciupercile sa fiarba in sucul propriu, ca vor lasa ceva zeama, cand scad si arata asa completam cu apa sa fie bine acoperite aducem la punctul de fierbere, mai lasam 10 min. apoi adaugam smantana amestecata impreuna cu faina mai lasam 5 min sa fiarba. Presarat deasupra marar tocat si usturoi pisat- fiecare isi pune cat vrea si daca vrea pus in craticioara mamliguta se face in functie de cum ii place fiecaruia!

Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web